Micro SD - 8GB Klasse 10

Micro SD - 8GB Klasse 10

Met de Micro SD-kaarten van LeSenz, zet je bestanden over in een mum van tijd. Deze Micro SD-kaarten zijn geoptimaliseerd voor het gebruik met verschillende apparaten en zijn voorzien van een garantie van 10 jaar(!).
Fabrikant: Lesenz
€7,95 incl. BTW
€6,95 incl. BTW

De LeSenz Micro SD-kaart is geproduceerd en ontwikkeld volgens strikte kwaliteitseisen. De LeSenz Micro SD-kaarten zijn geoptimaliseerd voor het gebruik met apparaten zoals: (video)camera’s smartphones, PDA’s en MP3-spelers. Verder zijn de kaarten zo ontwikkeld, dat u geen problemen zal ervaren met het plaatsen van de kaart binnen het desbetreffende apparaat.

Om kwaliteit te garanderen, worden alle SD-kaarten gecontroleerd voor de levering. De LeSenz micro SD-kaart wordt geleverd met een garantie van 10 jaar en is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen (!): 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB en 128 GB. De chips zijn van hoge kwaliteit, zodat u uw favoriete muziek, foto's en bestanden keer op keer op kan slaan met de hoogste snelheden. U kunt genieten van snelheden tot 10 Mbps. Alle LeSenz Micro SD-kaarten zijn hebben een klasse 10 snelheid. Dit is de hoogst haalbare snelheid voor een Micro SD-kaart op dit moment.

Waterbestendig
De SD kaarten van LeSenz is waterbestendig en zal na het in contact komen met water volledig blijven functioneren.

Temperatuurbestendig
De kaart is werkzaam binnen iedere omgeving. Of het nou hitte of kou betreft, de kaart zal niet bezwijken door de vele uitgevoerde tests en de optimalisatie met betrekking tot gevoelstemperaturen. 

Magneetbestendig
 
Indien de kaart in aanraking komt met een magneet, lopen uw opgeslagen bestanden geen schade.

10 jaar garantie
Op de LeSenz Micro SD-kaart zit een garantie van 10 jaar(!)

Product specificaties
Type Micro SD Card
Capaciteit 8GB
Producttype MicroSD

Recent bekeken producten