About Us

About Us

Besteleasy.nl B.V. is een bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige producten. Met haar kennis en specialisme probeert het bedrijf haar afnemers, zo goed mogelijk te voorzien in hun behoeftes.

De inkoopafdeling is dagelijks bezig met het zoeken naar innovatieve, aantrekkelijke maar vooral kwalitatieve producten. Het gespecialiseerde team houdt voortdurend de nieuwe trends en ontwikkelen in de gaten. Hierdoor wordt zo snel en zo goed mogelijk ingespeeld op de behoeftes van de afnemers.

Buiten het feit dat de producten zorgvuldig worden geselecteerd voor retail, worden deze ook uitvoerig getest door onze testafdeling. Het testproces wordt voor de klant gedaan en hierdoor kan de klant direct gebruik maken van het aangeschafte product. Producten die niet voldoen aan de eisen van Besteleasy.nl zullen niet worden aangeboden.

De prijs is ook een belangrijke aspect voor Besteleasy.nl. De kosten die er worden gemaakt voor het zoeken, testen en adviseren van producten neemt Besteleasy.nl compleet voor eigen rekening. De klant hoeft hiervoor niet te betalen. Hierdoor blijven hoogwaardige producten alsnog betaalbaar. Dagelijks wordt er gekeken naar wat de grootste concurrenten doen met hun prijzen. Vanuit dit oogpunt zet Besteleasy.nl zeer aantrekkelijke aanbiedingen waardoor de afnemer nooit te veel zal betalen.

BestelEasy.nI B.V
Singaporestraat 71, 3047 BE Rotterdam
085-4019177 (Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur)
info@besteleasy.nl
KVK-nr: 61976091
BTW-nr: NL 854575455 B01